De randen van mijn vingers weten dat lucht herinnering is. Wanneer ik een landschap doorkruis word ik gegrepen door beweging. Het vertelt verhalen over verleden en toekomst. Ik word een tijdreiziger die zich bewust is van het sterrenstof waarvan hij is gemaakt. 

Andreas Hannes werkt met de praktijk van voortdurend huppelen. In Stardust wijdt hij uit over de ervaring van het voortdurend in beweging zijn. Hij nodigt zijn publiek uit door middel van tekst, geluid en video een roadtrip te beleven die tijd en ruimte overstijgt. Hij reflecteert op zijn bevindingen en opent een ruimte om te reflecteren op het huidige moment.

Tekst en choreografie: Andreas Hannes, artiesten: Andreas Hannes & uitgenodigde gasten, scenografie en video: Paulina Prokop

Deze voorstelling bezoek je met het Over het IJ Festivalbandje. Hiermee krijg je tien dagen lang onbeperkt toegang tot zo’n 30 voorstellingen van de jongste generatie locatietheatermakers, toegang tot de afterparties in Sexyland en korting aan de bar op drinken in het festivalhart op de NDSM-werf.