Als maker kun je op verschillende manieren terecht bij Over het IJ. Om te beginnen kunnen we je helpen door middel van advies bij het Makersloket. Dit loket is opgericht voor (beginnende) makers die vragen hebben over het makersschap. Deze vragen kunnen variëren van artistieke kwesties, tot productionele vragen, tot zakelijke vragen, tot financiële tips, maar ook op het gebied van marketing en communicatie kun je bij ons terecht. Voor meer informatie en aanmelden kun je terecht op deze pagina. 

Als je daarnaast geïnteresseerd bent om op Over het IJ te staan (dit kan zowel in het festival zijn, of misschien met een idee voor daarnaast), kun je terecht op de pagina ‘Spelen op’.  

LET OP: Voor de open call van het Zeecontainerprogramma vragen we nog even geduld. We zetten nu in op 1 april, omdat we dan meer helderheid verwachten te hebben over de vorm van ons programma. De open call is dan de vinden op onze site, of check onze social media kanalen. Bij vragen kun je hier terecht: zeecontainers@overhetij.nl!

Heb je een sociaal artistiek plan of ben je geïnteresseerd in kunst maken voor bepaalde wijken in Amsterdam Noord? Dan zijn onze sociaal artistieke projecten of is onderdeel worden van de Stadskunstenaars misschien meer iets voor jou. Voor meer informatie over deze projecten kun je een mailtje sturen naar arthur.kneepkens@overhetij.nl.