Paradijsvertraging
Van 23 tot en met 26 september zie je de voorstelling Paradijsvertraging in de industriële loods ‘Ruimtetijd’ in Amsterdam Noord: een bijzonder avondvullend programma inclusief driegangenmenu! De voorstelling die je gaat zien gaat over onze tijdgeest, ideologieën en de twijfel en angst die daarmee gepaard gaan. Want hoe gaan we in hemelsnaam om met de waan van de dag? En wat als we al onze denkbeelden laten varen? Wat blijft er dan nog van ons over? 

Double Double bill mime – Language no problem! 
Het is tijd voor nog meer mime van 24 tot en met 27 september. Deze dagen laten we je twee double bill mime-voorstellingen zien. Op donderdag en vrijdag kun je de voorstellingen van Maja Grzeczka en Rick van der Steen zien. In haar voorstelling onderzoekt Maja onze deelname in situaties: als we ergens aanwezig zijn, of we het nou willen of niet, worden we deel van een situatie. Echter gebeurt dit zo vaak, dat we geneigd zijn de situaties te ontkennen. Deze zoektocht levert een breed scala aan gevoel op: vastberadenheid tot verlangen naar reactie, maar ook hopeloosheid en berusting. 
Diezelfde avond zie je Ricks voorstelling Beckett Machine. In deze voorstelling blikt Beckett terug op zijn leven, maar herkent hij zichzelf en de acties die hij hierbij ziet niet. Hij wil zijn verleden verbeteren, maar is hij Beckett wel? 

Op zaterdag en zondag is het de beurt aan Charles Pas en Niek Vanoosterweyck. De solo van Charles onderzoekt op abstrace, poëtische en soms bijna absurdistische manier hoe de mens zich verhoudt tot zijn omgeving en probeert grip te krijgen op de realiteit. Niek, aan de andere kant, zoekt aan de hand van een installatie die licht en geluid samenbrengt, naar ontsnapping. Maar laat deze TANZMACHINE dat toe?

Waar wacht je nog op?
Allemaal variërende voorstellingen wat betreft onderwerp, maar gelijk in het feit dat het allemaal mime solo-voorstellingen zijn, die deze net afgestudeerde mimers zelf hebben gemaakt!
Kaartjes en verdere informatie over de voorstelling vind je hier