Er is niet alleen maar een realiteit. Factoren zoals educatie, levenservaring, culturele achtergrond en persoonlijke omstandigheden vormen de manier hoe wij de wereld om ons heen begrijpen. In deze betekenis zien en ervaren wij de wereld niet zoals het is, maar als een projectie van wie wij zijn.

Deze performatieve video wandeling nodigt de toeschouwer uit om een ander perspectief te beleven dat gaat over co-bestaande dimensies van tijd, hun vergeten herinneringen, sporen en emotionele ervaringen. Bijna als het maken van een reis door de ogen van iemand anders; een alternatief begrip van de werkelijkheid belichamen.

Productie: Pedro Sanca, dramaturgie: Anastasia Barka, video: Luay Albasha, geluid design: Jose Venzal, artistieke assistentie: Tanja Becher en Jezi Tay

Deze voorstelling bezoek je met het Over het IJ Festivalbandje. Hiermee krijg je tien dagen lang onbeperkt toegang tot zo’n 30 voorstellingen van de jongste generatie locatietheatermakers, toegang tot de afterparties in Sexyland en korting aan de bar op drinken in het festivalhart op de NDSM-werf.